top of page

Beschikbare pups

Update 12 april 2024

Op 29 maart is onze Sia moeder geworden van 7 pups, de vader van het stel is Cash (Casta Bonlabs Casino Royale) en de moeder is Wahnahnish Love Affair. 

Vader Cash is al papa van veel mooie en gezonde pups, voor moeder Sia is dit haar tweede nestje. 

Op 4 april zijn de pups van Ginny geboren. De vader van de pups is de internationaal kampioen Rusmairas Fisher, kampioen in diverse landen. 

Voor beide nestjes geld dat de ouderdieren ruimschoots voldoen aan de door de rasverening gestelde (gezondheids)eisen, we zijn lid van de Labrador Kring Nederland. Beide ouderdieren zijn vrij bevonden van HD, ED en erfelijke oogaandoeningen en diverse genetische aandoeningen als PRA, EIC en HNPK.

De pups groeien op in huiselijke kring en worden gesocialiseerd met de geluiden van alledag, grote en kleine honden, katten en allerlei mensen en kinderen. We zijn zelf actief op het gebied van shows maar onze honden doen het ook super als huishond, in hondensporten, en veel van de door ons gefokte pups zijn actief als blindegeleidehond of hulphond.

De pups van het eerste nestje mogen omstreeks 21 mei het nest verlaten, het tweede nestje omstreeks 26 mei. Ze zijn dan vanzelfsprekend gechipt en gecontroleerd door de Raad van Beheer en hebben een FCI stamboom. Tevens zijn ze volgens schema ontwormd en ingeent en in het bezit van een Europees paspoort, ze zijn ook helemaal nagekeken door de dierenarts. Ze krijgen een puppypakket, een handige zelfgeschreven puppygids en een maand gratis verzekering mee.

Bij interesse of vragen neem contact op! Vakantieopvang in overleg mogelijk

bottom of page